מרכיבים

24 קראט זהב

את סגולותיה של המתכת היקרה זיהו כבר לפני אלפי שנים. היסטוריונים מספרים שקליאופטרה מלכת מצרים נהגה למרוח את פניה במסכת זהב מדי לילה, כדי לשמור על יופייה ועל עור הפנים.

זהב הנו נוגד חמצון בעל תכונות אנטי דלקתיות מינרל הזהב ידוע ביכולותיו להפחית את אדמומיות העור ולהגן מפני רדיקלים חופשיים הגורמים לקמטים ונזקי שמש. כמו כן, ביכולתו לעודד את הגוף לייצר קולגן באופן טבעי מה שמוביל בצורה ישירה למיצוק והגברת אלסטיות העור.

Gold
Vitamin C

ויטמין C

ויטמין C הינו אחד המרכיבים החשובים ביותר בקוסמטיקה לטיפול בבעיות עור כגון: הזדקנות העור אנטי אג`ינג ופיגמנטציה. ריכוז גבוה של ויטמין סי, גורם לפירוק כתמי מלנין, מנטרל ראדיקלים חופשיים ומונע נזקי חמצון.

שימוש בויטמין C מעניק גוון זוהר לפנים ומחדש תאים, מבהיר כתמי עור וממצק את העור.
מסייע להחלקת עור מחוספס ומעשיר עור חסר לחות ויבש, מסייע לנשים הסובלות מכהות מתחת לעיניים ועייפות.

Glycolic Acid

GLYCOLIC ACID

חומצה גליקולית היא חלק ממשפחת חומצות אלפא-הידרוקסיות אשר הינן חומרי קילוף ממקור טבעי שמסיסים במים – והמולקולה שלה היא הקטנה ביותר מבין כל החומצות, כך שהיא יכולה לחדור לשכבות עמוקות של העור.

חומצה זו היא חומר קילוף איכותי אשר מסיר את השכבה החיצונית של תאי עור מתים ובכך עוזר להחליק את העור, לעדן קמטוטים, קמטים וצלקות ומאפשר צמיחה של שכבת עור חדשה.

Lactic Acid

LACTIC ACID

החומצה הלקטית שומרת על רמת ה PH של העור, מסייעת בטיפול בעיות עור שונות כגון: עור עמום, הסרת תאים מתים, מסייעת בייצור של קולגן, משפרת את מראה ומרקם העור ומסייעת בטיפול בהיפר פיגמנטציה מאחר והיא מסייעת בהסרת תאים מתים מהשכבה העליונה של העור.

Hyaluronic Acid

חומצה היאלורונית מעיין הנעורים

חומצה היאלורונית היא חומר יוצא דופן ומיוחד- היא דמוי ג'ל סמיך אשר מיוצר באופן טבעי בגופנו ובגופם של כל בעלי החיים. חומצה היאלורונית היא מולקולת ענק הנוטה לחבור למולקולות דומות לה וליצור מבנה אטומי גדול המסוגל לספוח אליו כמות אדירה של מים.

המראה האופייני של עור צעיר נאמד בכמות החומצה ההיאלורונית הנמצאת בין התאים. ריכוזים גבוהים שלה בעור, גורמים לעור להיות תפוח וחלק, מאוזן בלחותו ובעל יכולת החלמה מהירה מפציעות וזיהומים.

Retinol

רטינול וויטמין A

ויטמין A הוא גיבור על בכל מה שנוגע לעור.
הוא שומר על מבנה קרומי התאים, מסיר את השכבה הקרנית ומעודד יצירת קולגן.
ויטמין A דומה מאד לפעולתו של הפילינג, רק שהוויטמין חודר גם לשכבות העמוקות של העור ולא רק פועל על פני השטח.

הרטינול משפיע על האצה בתחלופת התאים – מעודד קילוף ונשירת תאי עור מתים ומאפשר לתאי עור בריאים להופיע. העור המטופל נראה חלק ובלי קמטוטים, הנקבוביות קטנות והכתמים פוחתים.
כמו כן, התחלופה המואצת של התאים מסייעת לאקנה ולצלקות אקנה.

Acetyl Hexapeptide-8

אצטיל אקסהפפטיד מס 8

אצטיל אקסהפפטיד מס 8 מכונה "בוטוקס בצנצנת" מפורסם בשל יכולותיו לעכב שיחרור של תאי עצב והרגעת שרירי הפנים ובכך להקטין קמטוטים וקמטי הבעה.

מכיוון שיש לו תוצאות דומות לבוטוקס, הוא נחשב לאלטרנטיבה טובה ובטוחה ללא צורך בטיפולים פולשניים.

פפטיד הינו רצף קצר של חומצות אמינו. חומצות אלו הן אבני הבניין של החלבונים. הפפטיד אינו מגרה את העור וידוע ביכולתו להילחם בעור יבש ולהעניק לו את הלחות לו העור זקוק.

Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract

תמצית מלפפון

מלפפון מורכב מ-98 אחוזים מים, והשאר מינרלים, סיבים וויטמינים שנמצאים בעיקר בקליפה. בנוסף מכיל המלפפון נוגדי חמצון. (E,B,C)

תמצית המלפפון היא בעלת יכולות אנטי דלקתיות ורמת חומציות הדומה לזו של עור הפנים. החלק הבשרני שלו משמש לטיפול בכוויות ובנפיחות מתחת לעיניים.

בנוסף, החומצה הקפאית שמצויה בו לא רק מסייעת לגוף לסלק ראדיקלים חופשיים אלא גם יעילה בהבהרת כתמים ובהגנה מפני השמש.

Avocado Oil

שמן פרסיא גראטיסימה (שמן אבוקדו)

האבוקדו עשיר בוויטמינים A,B,C ובמינרלים כמו אשלגן, ברזל וסידן.

באבוקדו מצויות חומצות שומן וחומרים נוגדי חמצון.

שמן האבוקדו המופק מהפרי הירוק נחשב לטיפול יעיל בהצערת העור בדרך טבעית, מוסיף ברק ולחות, ואף טוב לשיער, כל זאת גם בזכות העובדה שהינו נספג בקלות.

Coconut Alkanes

שמן קוקס Coconut Alkanes

קוקוס הינו מזון אנטי דלקתי המפחית אדמומיות ונפיחות, מהדק את הנקבוביות עם החומצה הלקטית שהוא מכיל, מה שהופך את העור לחלק ומוצק.

הקוקוס מכיל נוגדי חמצון אשר עוזרים בריפוי ותיקון של תאי העור הפגועים. מכיל וויטמין E אשר חודר עמוק אל תוך העור ומחדש אותו.

Retinyl Palmitate

Retinyl Palmitate

רטינול פאלמיטט הוא מרכיב המורכב מחומצה פלמיטית ורטינול (ויטמין A) והינו נוגד חמצון חזק מאד. בו בזמן הינו מעודד צמיחת תאי עור חדשים.

Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract

Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract קמומיל

תמצית שמן מפרחי קמומיל בעל ערך רב להתחדשות, הלבנה והחלקת העור. קמומיל ידוע ביכולותיו להרגיע מצבי עור דלקתיים ועור יבש ומגורה. מעניק הגנה נוגדת חמצון המונעת הצטברות חיידקים.

Laminaria Japonica (Seaweed) Extract

Laminaria Japonica (Seaweed) Extract לומינרה ג'אפניקה

מקורה בקוריאה, עשירה בוויטמינים ומינרלים כגון פוטסיום וברזל החיוניים לבריאות תקינה של עור הפנים. תאי האצה מסוגלים להחזיק עד פי חמישה אחוז יותר נוזלים ממשקלם, מה שמאפשר שמירת לחות מרבית של עור הפנים לאורך זמן.

Aloe Barbadensis Leaf Extract

אלוורה Aloe Barbadensis Leaf Extract

תמצית עלי האלוורה מכילה את הוויטמינים C ,A וE ואת המינרלים גופרית, סידן, מגנזיום, אבץ, סלניום וכרום.

אחד השימושים הנפוצים ביותר של האלוורה הוא השימוש שנעשה לטובת בריאות העור.
הג'ל הפנימי של העלה, מרגיע את העור ומאיץ תהליכים המסייעים להתחדשות של רקמות העור והופך אותו לקורן וחיוני.
אלוורה רפואית הוכתרה כצמח יוקרתי וכמטפל קוסמטי נחשב במיוחד.

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract אגוזי המכשפה

מקורו בצפון אמריקה, צמח זה מספק מגוון יכולות ריפוי ושיקום העור ומשמש ככלי חשוב בקוסמטיקה הטבעית. תמצית הצמח משמשת כחומר חיטוי טבעי ואלטרנטיבה מעולה למי שאינו מעוניין להשתמש בחומרים כימיים.

Calendula Officinalis Flower Extract

צפרוני החתול Calendula Officinalis Flower Extract

תמצית קלנדולה מחדשת רקמות עור וידועה ביכולות אנטיבקטריליות.
התמצית מיועדת לחיטוי פצעים, מרגיעה עור מגורה ואדמומי, מחדשת רקמות, מרפאה פצעים, עוזרת לכוויות ומטפלת בפריחות.

Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract

Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract שורש ליקריץ

תמצית זו משמשת כנוגד דלקת ונוגדי חמצון, בעיקר בגלל ליקוצלקון שהינה מולקולה המסייעת לשלוט בייצור שמן ועוזרת להרגיע עור הנוטה לאקנה.

Helianthus Annuus Seed Oil

שמן זרעי חמנייה Helianthus Annuus Seed Oil

שמן זרעי חמנייה עתיר בוויטמין E אשר ידוע ביכולותיו ללכוד לחות ובכך להעניק לחות מתמשכת לעור הפנים. בנוסף, עוזר למנוע פגמים בתאי העור הנגרמים כתוצאה מקרינת שמש אולטרה סגולה.

Butyrospermum Parkii Oil

חמאת שיאה Butyrospermum Parkii Oil

חמאת השיאה ידועה ביכולות ריפוי העור בשל ריכוז גבוה של חומצות שומן אנטי דלקתיות.
החמאה משמשת כמסנן קרינה טבעי מפני קרני שמש אולטרה סגולה ומשמרת לחות בעור הפנים לאורך זמן.

Palmitoyl Oligopeptide

Palmitoyl Oligopeptide

ביכולתו לחדור לשכבות העמוקות של העור וליצור קשריות שומן אשר ביחד הם אבני היסוד ליצירת חלבון חיוני לעור הפנים.
בנוסף, אוליגופפטידים מועילים למטרות מונעות, שכן הם הורסים רדיקלים חופשיים המובילים להזדקנות מוקדמת, פירוק קולגן ונזק לעור.

Palmitoyl Tetrapeptide-7

Palmitoyl Tetrapeptide-7

פפטיד זה מורכב מארבע חומצות אמינו בתוספת חומצה פלמיטית חומצת שומן כדי לשפר את היציבות ואת החדירה לעור. לפפטידים פונקציות שונות על העור, והפפטיד הספציפי הזה עוזר לחדש את פני העור ולהרגיע סימני רגישות גלויים וכמו כן לעודד ייצור טבעי של סיבי קולגן.

Sodium Hyaluronate

Sodium Hyaluronate

זהו מרכיב מלח אשר ביכולותיו לספוח נוזלים עד כפי 1,000 ממשקל גופו ובכך נחשב לאוגרי הלחות הטובים ביותר לעור הפנים. כמו כן, עוזר לטשטש ולהבריא צלקות וכתמי עור.

(Green Tea) Leaf Extract

תה ירוק (Green Tea (Leaf Extract

התה ירוק הינו נוגד חמצון חזק במיוחד אנטי מיקרוביאלי, אנטי ויראלי, משמש לטיפול לאחר כוויות שמש, מכווץ עור, מרגיע את העור, לשימוש מקומי מספק הגנה רחבת טווח מפני קרני UV.

התה הירוק משפר נזק קל וכשל של המערכת החיסונית של העור והינו בעל תכונות יוצאות דופן במניעת דלקת בעור הנובעת מסטרס חמצוני הקשור בנזקי השמש.

Ginkgo Biloba Leaf Extract

ג'ינקו בילובה Ginkgo Biloba Leaf Extract

זהו אחד הצמחים הנחקרים ביותר כיום בזכות השפעתו נוגדת החמצון החזקה ויכולתו למנוע הצמדות טסיות דם ולשפר את זרימת הדם בכלי דם קטנים וגדולים. תמצית הצמח תורמות בהחלקת העור ומשווה לו מראה אחיד וחלק.

Pueraria Lobata Root Extract

Pueraria Lobata Root Extract

תערובת צמחים זו שמקורה ברפואה הסינית, ידועה כנוגדת חמצון גבוהה מאד אשר מגנה על עור הפנים ושומרת עליו רענן ונקי מרדיקאליים חופשיים.

Titanium Dioxide

Titanium Dioxide

טיטניום דו-חמצני הינו מסנן קרינה החוסם באופן מידי את קרני ה- UVA / UVB, ומונע כוויות שמש, נזק לעור, נמשים וגוונים לא אחידים בעור. יוצר מראה של עור חלק וקורן.

Mother of Pearl

Mother of Pearl

הפנינה התגלתה ע"י משפחות המלוכה באסיה לפני המון שנים ויועדה לטפל באקנה. עם הזמן גילו הסינים כי הפנינה מוצלחת מאד גם לעידוד העור לייצור קולגן ולטיפול בפצעים וכוויות.

הפנינה מאיצה את קצב התחדשות התאים, ממריצה את הדם, מסירה תאי עור מתים, מצמצמת את הנקבוביות ושומרת על מראה צעיר וזוהר של העור.

Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil

Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil

שמן זה מכיל חומצות שומן מועילות, בעיקר חומצה לינולנית, העוזרות להפחית אדמומיות ועור יבש.

Ascorbic Acid

Ascorbic Acid

חומצה אסקרובית הינה הוותיקה והנחקרת ביותר בין נגזרות הוויטמין C זהו חומר נוגד חמצון חזק אשר מרגיע את העור ונלחם בסימני הזדקנות כגון כתמי עור, קמטים וקמטוטים.